Våra appar

Klinikapp

Låt kliniken ha sin alldeles egna app där ledningen löpande kan informera medarbetarna om vad som händer. Är det riktigt viktigt kan man skicka ut ett pushmeddelande som kommer upp på telefonens skärm med meddelande om ett flyttat möte eller att stabsläge är infört.
I telefonlistan når du alla klinikens medarbetare direkt. Genom att klicka på länken ringer du upp. Du sparar alla viktiga nummer överst under ”Mina favoriter” Diagnoskoderna ligger lätta att nå omedelbart när man behöver dem. Alla når enkelt den för kliniken så viktiga PM-pärmen.

Patientapp

Här är möjligheterna stora. Nu i början får Du hålla dig till vad vi utvecklat men vi lovar- det kommer mer.
Du kan själv lägga in text, bilder, ppt och filmer men vi hjälper dig om du vill. Visa en föreläsning där du själv pratar om tillståndet din patient lider av. Det uppskattar patienterna. Intervjua sköterskor och sjukgymnaster om hur de arbetar med skadan och låt dem också berätta för patienten i en film. När patienterna väl rullar in på operation är de fullmatade med kunskap- vilket spelar roll för slutresultatet av dina åtgärder.

Företagsapp

Det allra säkraste sättet för ett företag att få nöjda kunder är att produkten fungerar som den ska. Används produkten fel kommer resultatet att bli sämre och vi användare skyller troligen på produkten….
Finns det en film eller en manual som man kan titta på kvällen innan eller på morgonen, är chansen större att vi gör rätt. Låt telefonen eller paddan ligga inne på operationssalen så att Du kan titta kolla snabbt och enkelt när du undrar. Personalen på salen använder också gärna appen. Det är ju så enkelt.

Guidelinesapp

Vår allra enklaste app för nationella och internationella organisationer. Riktlinjerna samlade som enkla pdfer men lättillgängliga när man behöver dem.

Tidskriftsapp

Stor eller liten tidskrift? Tidskriftsappen kan läggas upp som ett enkelt pdf-publiceringsverktyg för specialistföreningen eller som en komplett professionell app som Acta Orthopedica.

Clinical trials-app

Hör med oss så sätter vi ihop en app till en läkemedelsprövning eller en klinisk studie. Säker inloggning och säker lagring men framförallt lättadministrrat med möjligheter till påminnelser i telefonen, feedback till patienten hur det går eller kanske en tävling.